VEIKALA BEAUTYMANIA 2024. GADĀ DĀVANU HĪTI IKVIENAM

VEIKALA BEAUTYMANIA 2024. GADĀ DĀVANU HITI

Veikalā Beautymania.lv atradīsiet foršas dāvanas ikvienam. Zemāk ir dažas dāvanu idejas, kas noteikti patiks ikvienam, kurš mīl savus matus un novērtē augstas kvalitātes matu kopšanas līdzekļus.

ORIBE Gold Lust Collectio
Sajūti luksusa pasauli. Sievietēm, kuras meklē unikālu estētisku pieredzi un kurām ir svarīga elegance un stils, iesakam izvēlieties Oribe produktus. Tas ir grezns un mūžīgs matu kopšanas kosmētikas zīmols, kas apvieno dabisko sastāvdaļu spēku, modernas tehnoloģijas un unikālu smaržu formulu, kas īpaši izstrādāta Oribe. Gold Lust kolekcija tika izstrādāta bojātiem matiem un matiem, kas pakļauti kaitīgiem faktoriem, kuriem nepieciešama dziļa reģenerācija un atjaunošana. Komplektā ietilpst šampūns, maska ​​un izlīdzinošā eļļa. Uzdāviniet viņai skaistus matus un ļaujiet viņai iegremdēties luksusa pasaulē ar visām malām.

Angel Volume no Kevin.Murphy
Komplekts plāniem un krāsotiem matiem ir ideāla dāvana "viņai" tiem, kam ir plāni, bez apjoma, smalki un plakani mati. Tas ir papildinošs kopšanas un veidošanas kosmētikas maisījums, kurā ietilpst visvairāk pārdotais Angel duets - šampūns un kondicionieris. un ikoniskais Antigravity Spray. Produktos esošās dabīgās sastāvdaļas, piemēram, piena proteīni, kas atjauno bojātās šķipsnas, nenoslogos matus un nodrošinās tiem lielisku kopšanu. Šampūns un kondicionieris piešķir apjomu, atbalsta kairinātas galvas ādas atjaunošanos, mitrina un aizsargā plānos, sausus un krāsotus matus. Antigravitācijas aerosols atlec matus no saknēm, piešķir frizūrai spīdumu un apjomu.

OLAPLEX - Iesaiņojiet to kā dāvanu
Olaplex ir produkti, kas radīti katrai sievietei. Olaplex komplektā ietilpst Olaplex Nr.3 atjaunojoša procedūra, Nr.šampūns. 4, kondicionieris Nr. 5. Visi šīs sērijas produkti satur īpaši patentētu sastāvdaļu, kas iekļūst matos, atjaunojot tos no iekšpuses un atjaunojot to spēku un vitalitāti. Šī ir dāvana, kas garantē skaistus, veselīgus un stiprus matus ne tikai svētkos! Izveidojiet savu iecienītāko Olaplex komplektu pie mums, iesaiņojiet to kā dāvanu un uzdāviniet savaj mīļotajaj.

ELEVEN AUSTRALIA Holiday Trio
Sieviete ar jūtīgām maņām un māksliniecisku dvēseli var novērtēt Holiday Trio dāvanu, kas piesaista uzmanību ne tikai ar fantastisko kosmētikas efektu, bet arī ar savu interesanto dizainu un acij tīkamo, krāsaino - neona iepakojumu un skaisto visu produktu smaržu. Šajā pievilcīgi un praktiski iepakotajā komplektā ietilpst šampūns, kondicionieris un aerosols – kosmētika, kas paredzēta matiem, kuriem nepieciešama barošana un smalka izlīdzināšana. Pievilcīga un efektīva dāvana.

Color WOW - Dream Coat

Matu virsmas ka spogulis, gluduma un perfekta matu spīduma efekts – vai to iespējams panākt mājās? Jā! Kosmētika no Dream Coat sērijas, ko izmanto Dženifera Lopesa un Kimas Kardašjanas frizieri, galvenokārt piešķir matiem skaistu spīdumu un rada modernu palaga efektu. Pēc šo produktu lietošanas mati ir zīdaini gludi un neticami spīdīgi. Tie veido neredzamu, ūdensnecaurlaidīgu pārklājumu ap katru matu šķiedru, kas ilgstoši aizsargā šķipsnas pret mitrumu un ierobežo to nevēlamo krokošanos. Tie aptur čokurošanos pat lielā mitrumā un atstāj matiem stiklveida spīdumu. Pats labākais ir tas, ka tie ir tik viegli, ka gandrīz šķiet, ka uz tiem nav nekā.

Vairāk ideju dāvanām - www.beautymania.lv 
Atpakaļ uz emuāru

1 komentārs

Dream Coat – fantastisks līdzeklis ! Mati vairs nečokurojas un ir gludi pat mitrā laikā! Iesaku 👍🏻⭐️💫

Santa

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.

Bestselleri

1 no 25