KĀ OLAPLEX KĻUVA PAR IKONISKĀKO MATU ZĪMOLU? Olaplex svin desmitgadi tirgū. Zīmols, kas pierāda, ka skaisti un veselīgi mati ir ne tikai sapnis, bet arī sasniedzama realitāte.

KĀ OLAPLEX KĻUVA PAR IKONISKĀKO MATU ZĪMOLU? 10 GADI OLAPLEX

Frizieru metamorfožu pasaulē, kur katra krāsošana un apstrāde ir stāsts par drosmi un pārvērtībām, ir radies zīmols, kas radījis leģendu rekonstrukcijas un kopšanas jomā. Olaplex svin 10 gadu jubileju tirgū. Kāda ir šī zīmola vēsture un kuras top zvaigznes iemīlēja viņu produktus?
Olaplex svin desmitgadi tirgū. Zīmols, kas pierāda, ka skaisti un veselīgi mati ir ne tikai sapnis, bet arī sasniedzama realitāte. Šo kosmētiku iemīlēja labākās zvaigznes un Instagrammeri, bet galvenokārt normālas sievietes, kuras vēlas, lai viņu mati žilbinātu katru dienu. Olaplex ir matu kopšanas līdzekļu zīmols, kas guvis popularitāti, pateicoties inovācijai matu struktūras aizsardzībā un atjaunošanā ķīmisko procedūru laikā. Galvenā ideja ir inovatīva pieeja matu struktūras atjaunošanai un nostiprināšanai. Nav matu, kam "nepatīk" Olaplex – katros matos ir bojāti disulfīda tilti, kas ir jānomaina, tāpēc visiem matiem patīk Olaplex, kas darbojas tik labi, jo satur patentētu sastāvdaļu, ko radījis Nobela prēmijas laureāts universitātē no Kalifornijas. Šo polimēru sauc par bis-aminopropildiglikola dimaleātu, un tas ir atbildīgs par bojāto ķīmisko saišu (disulfīda tiltu) labošanu. Olaplex ir guvis atzinību matu stilistu vidū visā pasaulē. Tas ir pirmais zīmols, kas ievieš matu atjaunošanas produktus.
Kādi bija Olaplex zīmola pirmsākumi?
Kāda ir kosmētikas vēsture, kas katru dienu maina friziera seju? Olaplex vēsture sākas ar garāžu ķīmiķiem - viņi bija tie, kas iniciēja zīmolu globālā mērogā. Divi vīrieši, doktors Ēriks Preslijs un doktors Kreigs Hokers, ir Olaplex galvenie rādītāji. Šī mūsdienu populārākā zīmola pirmsākumi meklējami garāžas laboratorijā, kur radās Olaplex burvība. Tieši tur tika izveidoti īpaši kosmētikas paraugi, pirms uzņēmumam nebija laika attīstīties. Ķīmiķi tos regulāri nogādāja frizētavās. Ērikam Preslijam un doktoram Kreigam Hokeram nebija nekāda sakara ar kosmētikas nozari. Tātad, kā viņi izveidoja Olaplex zīmolu? Kā jau tas bieži notiek, Olaplex izveide tika izlemta nejauši. Dzirkstele bija tikšanās starp diviem ķīmiķiem, vēlākiem Olaplex zīmola radītājiem, un Dīnu Kristalu, kurš ilgus gadus strādāja kosmētikas nozarē. Viņš varēja precīzi noteikt, kas nepieciešams frizieru nozarei un ar kādām problēmām ikdienā cīnās frizieri, un viņi, savukārt, spēja atrisināt daudzus no šiem jautājumiem. Rezultātā viņi izstrādāja produktu, kas mainīja frizieru nozares seju.
Olaplex ir unikāls - tas, kas ir pelnījis uzmanību, ir tā inovācija - tas atjauno bojātās matu saites, mitrina matus, atjauno bojātās disulfīda saites, atjauno matu izturību un ir pārbaudīta recepte būtiskai matu stāvokļa uzlabošanai. Kā apgalvo paši Olaplex dibinātāji, viņu priekšrocība bija tā, ka viņi nebija "piesārņoti", strādājot ar citām frizieru jomā izmantotajām sistēmām, kas deva viņiem jaunu skatījumu uz šo nozari. 
Slavenas slavenības un frizieri, kuriem patīk Olaplex. 
Gan parastas sievietes, gan top zvaigznes, kas parādās uz žurnāla vākiem, ir iemīlējušās Olaplex izstrādājumos. Gadu gaitā Kima Kardašjana ir kļuvusi par Olaplex seju. Galu galā, bez tā slavenība nebūtu platīna blondīne. Olaplex nr.3, ir Kimas jau sen iecienītais produkts kas palīdz atjaunot bojātiem matiem to sākotnējo, veselīgu stāvokli. Zvaigzne šo produktu slavējusi daudzas reizes. Taču Olaplex kosmētiku izmantoja arī Dženifera Anistona, kuras žilbinošos matus apskauž teju katra sieviete. Cita starpā tas ir saistīts ar Olaplex ārstēšanu, ko viņa lieto daudzus gadus. Olaplex kosmētiku izmantoja arī tādas zvaigznes kā Nikola Kidmena, Dženifera Lopesa, Margota Robija, kā arī Krisija Teigena un Ešlija Tisdeila. Arī filmas "Lielā sprādziena teorija" zvaigzne Keilija Kuoko par saviem skaistajiem matiem ir parādā zīmolam Olaplex. Arī Billija Eiliša un Drū Berimora uzskata, ka Olaplex kosmētika ir svarīga viņu kopšanas rutīnas sastāvdaļa.
Olaplex zīmola vadošie produkti.
Olaplex nav tikai zīmols, tas ir skaistuma manifests, kura centrā ir neierobežots matu atjaunošanas spēks. Pēdējo 10 gadu laikā, kad Olaplex ir bijis tirgū, daži no tā kosmētikas līdzekļiem ir īpaši iekarojuši frizētavas klientu sirdis. Olaplex piedāvā vairākus vadošos produktus. Viens no populārākajiem kosmētikas līdzekļiem ir :
No.3 Hair Perfector, intensīva atjaunojoša procedūra, kas paredzēta lietošanai starp salona procedūrām. Tam ir tā pati aktīvā viela, ko izmanto Olaplex Nr.1 ​​un Nr.2 salonos. Pateicoties apstrādei, tiek salabotas matu sarautās saites, tādējādi samazinot matu lūšanu.
Vēl viens vadošais produkts ir No.6 Bond Smoother, nenomazgājams veidojošs krēms. Tam ir atjaunojoša un aizsargājoša iedarbība uz visiem matu tipiem. Turklāt tas palīdz novērst čokurošanos, piešķir tiem spīdumu un mitrina.
Trešais iecienītākais produkts ir No.7 Bonding Oil – eļļa, kas nodrošina ļoti koncentrētu barošanu, piešķir matiem brīnišķīgu spīdumu, atvieglo to veidošanu un samazina sapīšanos. Tas arī palīdz samazināt stila radītos bojājumus.
Pēdējais produkts ir No.0 Intensive Bond Builder, intensīva procedūra, ko iedvesmojusi profesionāla procedūra. Produkts ne tikai sagatavo matus dziļākai atjaunošanai, bet arī atjauno saites, nostiprina un aizsargā to struktūru. Šis ir pirmais solis divdaļīgā sistēmā ar Hair Perfector Nr.3, kas stiprina un atjauno visu veidu bojātos matus. OLAPLEX intensīvā terapija Nr. 0 ir iedvesmots no salonā veiktās profesionālās OLAPLEX procedūras.

Olaplex produkti

Atpakaļ uz emuāru

Atstājiet savu komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri ir jāapstiprina pirms to publicēšanas.

Bestselleri

1 no 25